Foto: Geir Landsverk


Young Crew er et nettverk for studenter/prosjektledere under 35 år. Nettverket er også knyttet til IPMAs internasjonale nettverk for unge prosjektledere.

Nettverket arrangerer treff, konkurranser, og utveksler erfaringer og ideer.

Dine medlemsfordeler er:

 • Inspirasjon/innovasjon
 • Erfaringsutveksling med andre unge prosjektledere
 • Erfaringsutveksling på tvers av faggrupper
 • Kontakt til næringslivet
 • Kontakt til erfarne prosjektledere i NFP
 • Spennende seminarer og workshops med en ung vinkel
 • Ide-konkurranser
 • Støtte til rollen som prosjektleder
 • Tilgang til et internasjonalt miljø og internasjonale konferanser
 • Rimelig medlemskap i Norsk Forening for Prosjektledelse med tilgang til alle medlemsfordeler, bl.a gjennom å publisere ideer via fagbladet
 • Rimelig sertifisering gjennom IPMA’s 4-nivåers sertifiseringssystem

Neste arrangement finner du i Kalenderen
Du kan melde deg inn som Young Crew medlem her

Se Young Crew’s styre for 2020/2021:

NFP Young Crew styrelder Cecilie Angell Ljostad

Cecilie Angell Ljostad, styreleder

Cecilie har en bachelor i internasjonal markedsføring, med to år i Trondheim på Handelshøyskolen BI og siste året på Xi’an Jiaotong-Liverpool University i Suzhou i Kina. Hun jobber i dag i Media Access, et digitalt mediebyrå.

Cecilie er også nestleder i NFP, samt med i kommunikasjonsteamet og er webredaktør som betyr at hun har hovedansvar for hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

NFP Young Crew styremedlem Charlotte Danielsen

Charlotte Danielsen

Charlotte har en bachelor i internasjonale studier ved Vesalius College i Brussel og ved Bjørknes høyskole i Oslo. Hun har også lengre internasjonal erfaring med skolegang i utlandet.

Charlotte tar nå en master i global development studies (utviklingsstudier) på Norges miljø og biovitenskapelige universitet (NMBU).

NFP Young Crew styremedlem Mads Aasen

Mads Aasen

Mads har fagskoleutdanning innen Nettverk og Systemadministrasjon i Hamar med spesialisering i Cisco-nettverk. Han har jobbet som tekniker i 5 år og nylig blitt teknisk prosjektleder i Telenor Bedrift.

Mads har erfaring innen dokumentasjon og kommunikasjon med stakeholders i offentlig sektor, ressursstyring, koordinering og organisere arbeidsoppgaver.

NFP Young Crew styremedlem Anna Torwick

Anna Torwick

Anna har en bachelor i zoologi fra University of Roehampton og en master i prosjektledelse fra University of Westminster i London. Hun er sertifisert PRINCE2, har erfaring med endringsledelse og implementering av nye prosjektledelsesrammeverk i frivillighetssektoren.

Anna har flere års erfaring fra 10 frivillige organisasjoner i Afrika, England og Norge, og jobber nå som prosjektkoordinator på internasjonale prosjekter som omhandler antibiotika resistens på Universitetet i Oslo.

Ingrid Zakariassen

Ingrid Zakariassen, mentor

Ingrid har vært styreleder i Young Crew fra 2017 til 2020, og fungerer i dag som en mentor for nåværende styre.

Ingrid har master i samfunnsøkonomi, og arbeider i Accenture, avdeling for helse og offentlig sektor. Hun har opparbeidet seg ekspertise i analyse, utrednings-arbeid, prosess- og økonomistyring, og har bransjeerfaring fra helse og offentlig sektor, og finanssektoren.

X