Magasinet Prosjektledelse

Magasinet Prosjektledelse er et magasin som tar opp dagsaktuelle problemstillinger knyttet til prosjekt-, program- og porteføljeledelse.

Prosjektledelse nr. 1 2021

Begrensninger som følge av pandemien fortsetter i 2021. Hvem skulle trodd det for et år siden? Da hadde den enda ikke slått til i Norge. Konferanser og møter må fortsatt avholdes digitalt, men vi kan se et lys i tunellen og håper at det ikke er toget som kommer imot. Også NFPs konferanse til forsommeren planlegges digitalt, men vi har et håp om at del 2 vil bli avhold «fysisk» medio oktober.

I forrige utgaven av Prosjektledelse gjenga vi en samtale med Per-Arne Rindalsholt som kanskje Norges eldste praktiserende IT-konsulent. Vi fikk prompte svar fra Tom Gilb som like før jul fylte 80 år og fortsatt er like aktiv. Se hans tanker om fremtidens prosjektstyring inne i bladet.

I denne utgaven har vi også et utdrag av en PhD prosjektbeskrivelse om «Projectification» av Silje Straume. Hun er programleder ved Høyskolen Kristiania. Vi har videre et portrettintervju, denne gangen med Trygve Sagen som har mange år innenfor Holteprosjekt-systemet.

Tom-Haugstad-554x500

Tom Haugstad
Redaktør

Tidligere utgaver