Søk
Close this search box.

Magasinet Prosjektledelse

Magasinet Prosjektledelse er et magasin som tar opp dagsaktuelle problemstillinger knyttet til prosjekt-, program- og porteføljeledelse.

Prosjektledelse nr. 1 2024

Konferansen «Praktisk Prosjektledelse 2024» som arrangeres sammen med Dataforeningen vil i år bli holdt som et heldags fysisk arrangement 15. oktober i Oslo. Årets utgave setter kunstig intelligens i fokus. Mer informasjon følger på vår hjemmeside.


25. januar var det åpning av ny utstilling på Teknisk Museum med tittel «Energi i klimakrisens tid». Vi var til stede, og du kan lese mer om utstillingen i bladet.


Vi er i en tid med store forandringer, men det er en innebygd motstand i oss mot forandringer. Dette er omtalt i en artikkel vi har fått fra vår danske søsterorganisasjon” Alle ønsker udvikling, men ingen forandring!”


IPMA er som kjent representert i over 70 land, og i denne utgaven har vi en fyldig dekning av noen spennende prosjekter i Colombia.


Ønsker du å delta som frivillig? Er du nysgjerrig på hva NFP holder på med, eller har du ideer du ønsker å lufte eller diskutere? Dersom du ønsker å delta, ber vi deg ta kontakt. Det er ingen automatisk forpliktelse ved å delta. Har du innspill eller forespørsel til foreningen kan du benytte direkte mailadresse til kommunikasjonsgruppa: fagkomiteen@prosjektledelse.org.

Tom-Haugstad-554x500

Tom Haugstad
Redaktør

Tidligere utgaver

Denne siden benytter cookies forbedre brukeropplevelse og sikkerhet. Les personvernerklæringen

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjema, så vil vi kontakte deg. Du kan eventuelt kontakte oss på mail: post@prosjektledelse.org

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!