Er du MIRAGE sin neste praktikant?

Har du lyst til å jobbe med film og festival? MIRAGE er på utkikk etter engasjerte og fine folk som kan hjelpe med arbeid i pre-produksjon av filmfestivalen MIRAGE – Art of the Real Festival som finner sted 12-16. oktober.
Mirage søker praktikant
MIRAGE er Norges nye internasjonale filmfestival og arena dedikert til kunst fra virkeligheten, der film møter foto, litteratur og musikk/lyd, med fokus på håndplukkede dokumentarfilmperler for det store lerret, som pusher grensene for audiovisuell historiefortelling og utfordrer oss til å se verden på nye måter, gjennom unike historier og inntrykk. Festivalen fremmer håndverket og favner om de filmskapere og kunstnere som med kompromissløshet og vågemot formidler nyskapende fortellinger med rot i virkeligheten
 
Vi er nyetablerte og ved å være en del av MIRAGE-teamet vil du få mye påvirkningskraft og mulighet til å sette ditt preg på festivalen.

Arbeidsoppgaver som vil være relevant for dere fra PRO er:
  • Generell planlegging og tilrettelegging 
  • Kommunikasjonsarbeid
  • Idéutvikling
  • Researcharbeid 
  • Tekstarbeid
  • Prosjektbistand (vi har flere mindre MIRAGE-prosjekter utenom festivalen) 
Du må like å jobbe selvstendig så vel som i team.

Vi kan tilby:
Et spennende og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer som finner på mye gøy sammen ved siden av jobb. Hos oss får du grundig erfaring med festivalmaskineriet i flere ledd, og muligheten til å påvirke hvordan festivalen skal bli. Du vil også bli kjent med mange hyggelige ildsjeler, se nye filmer og oppleve mye sosialt. På kontoret opererer vi med flat struktur der alle stiller likt, og alle hjelper hverandre der det trengs.

Noe for deg?
Skriv litt om deg selv og hvorfor du tenker MIRAGE er den rette plassen for deg, og hva du kunne tenke deg å jobbe med til tone@mirage.no. Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål også.

Lykke til!
Cecilie Angell Ljostad

Cecilie Angell Ljostad

Denne siden benytter cookies forbedre brukeropplevelse og sikkerhet. Les personvernerklæringen

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjema, så vil vi kontakte deg. Du kan eventuelt kontakte oss på mail: post@prosjektledelse.org

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!