Søk
Close this search box.

Hurra – Vi lanserer ny nettside!

I dag er vi skikkelig stolte, vi har nemlig gleden av å introdusere vår nye nettside. Målet med den nye siden er at det skal være enklere for deg å finne den informasjonen du søker etter, samtidig som vi håper vi kan få flere til å engasjere seg rundt faget prosjektledelse.

På vår nye side finner du mye av det samme gamle innholdet, men vi har også produsert mye nytt og godt innhold!

Her er noen av nyhetene:

 

Faglig støtte

Gjennom NFP kan du nå som medlem få tilgang til faglig støtte via coacher og mentorer, eller komme i kontakt med foredragsholdere og IPMA-sertifiserte prosjektledere. Vi er stadig på jakt etter ressurspersoner innen faget prosjektledelse, så ta gjerne kontakt med oss dersom du selv kunne tenke deg å gi slik bistand.

 

Fagmateriell

Her er det mulig å bestille bøker knyttet til prosjektledelse via vår nettbutikk, nytt her er at frakt nå er inkludert i prisen. Under fagmateriell kan du også lese bokomtaler og fagartikler, i tillegg til magasinet Prosjektledelse.

 

Kompetanseutvikling

NFP fortsetter å tilby kurs, konferanser, temamøter og deltakelse i Special Interest Groups. Vi tilbyr også IPMA sertifisering i 4 nivåer gjennom Norsk Sertifisering AS. NFP har videre en ordning hvor kurstilbydere kan vurdere innhold i sin kurs mot IPMAs krav til teoretisk kunnskap.

 

Det kommer mer …

Dersom du er medlem i NFP, vil du snart kunne hente ut maler og verktøy du kan bruke i ditt prosjekt. Det vil også komme opplæringsvideoer innen diverse temaer.

 

Hjemmesiden er designet i samarbeid med Kikkut og Orgservice. Jorunn Wolstad, Per Arne Rindalsholt, Tom Haugstad, Alf Hestenes og Cecilie Angell Ljostad har også bidratt under prosjektet. Innholdet har vi stått for selv.

 

Vi hører gjerne fra deg

Vi setter pris på tilbakemeldinger på den nye nettsiden. Så dersom du har innspill, oppdager linker som ikke fungerer eller innhold som mangler, blir vi takknemlige om du sender en e-post til post@prosjektledelse.org.

 

Vi håper at både designet og oppsettet gjør det enklere å bruke prosjektledelse.org for både medlemmer og folk som er interessert i å lære mer om prosjektledelse.

 

Vennlig hilsen
alle oss i NFP

Picture of Cecilie Angell Ljostad

Cecilie Angell Ljostad

Denne siden benytter cookies forbedre brukeropplevelse og sikkerhet. Les personvernerklæringen

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjema, så vil vi kontakte deg. Du kan eventuelt kontakte oss på mail: post@prosjektledelse.org

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!