Praktisk Prosjektledelse 2020

prosjektledelse

På denne konferansen deler vi praktiske erfaringer fra de som er på vei inn i framtiden! Her får du foredrag og workshops hvor du selv kan være aktiv. Du får også møte flere interessante leverandører på stand.

Det er allerede åpnet for påmelding. Benytt deg av Early Bird-prisene før 15. februar!

Utdrag fra programmet

Fra tradisjonell styring til autonome team. Hvordan NAVs prosjektleder foreldrepengeprosjekt til smidig suksess.

Innleder: Karin Bøhlerengen, NAV

Som prosjektleder på foreldrepengeprosjektet ledet Karin en overgang fra mer tradisjonell styring til en mer smidig arbeidsform. Borte var estimering og planleggingsaktiviteter. Endringen var en del av en større omlegging i NAV, vekk fra store prosjekter og over til kontinuerlig produktutvikling og tverrfaglige team. I dette foredraget deler Karin sine erfaringer om hvordan prosjektlederrollen endret seg og hvordan tilnærmingen til styring endret seg både i prosjekt og resten av NAV.

Foreldrepengeprosjektet vant Digitaliseringsprisen 2019.

I samarbeid med

Den norske dataforening  er et samlende fagmiljø hvor utøvere og brukere av IT-fagene i Norge kan møtes på for å lære av hverandre. Dataforeningen er til, og skapes av, IT-profesjonelle, avanserte IT-brukere og mennesker og virksomheter som ser hvilken formidabel, samfunnsbyggende kraft teknologien har.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
X