Young Crew styret

NFP Young Crew styrelder Cecilie Angell Ljostad

Cecilie Angell Ljostad

Styreleder

Cecilie har en bachelor i internasjonal markedsføring, med to år i Trondheim på Handelshøyskolen BI og siste året på Xi’an Jiaotong-Liverpool University i Suzhou i Kina. Hun jobber i dag som Client Success Manager / prosjektleder.
 
Cecilie er også nestleder i NFP, og i tillegg til å være med i kommunikasjonsteamet er hun webredaktør som betyr at hun har hovedansvar for hjemmeside, Facebook og LinkedIn.
2020_08_27_16_45_51_059887-2

Charlotte Danielsen

Styremedlem

Charlotte har en bachelor i internasjonale studier ved Vesalius College i Brussel og ved Bjørknes høyskole i Oslo. Hun har også lengre internasjonal erfaring med skolegang i utlandet.

Charlotte tar nå en master i global development studies (utviklingsstudier) på Norges miljø og biovitenskapelige universitet (NMBU).

2020_08_27_16_40_18_059861-2

Mads Aasen

Styremedlem

Mads har fagskoleutdanning innen Nettverk og Systemadministrasjon i Hamar med spesialisering i Cisco-nettverk. Han har jobbet som tekniker i 5 år og nylig blitt teknisk prosjektleder i Telenor Bedrift.

Mads har erfaring innen dokumentasjon og kommunikasjon med stakeholders i offentlig sektor, ressursstyring, koordinering og organisere arbeidsoppgaver.

Skrevet av Anna Torwick, styremedlem i Young Crew

Anna Torwick

Styremedlem

Anna har en bachelor i zoologi fra University of Roehampton og en master i prosjektledelse fra University of Westminster i London. Hun er sertifisert PRINCE2, har erfaring med endringsledelse og implementering av nye prosjektledelsesrammeverk i frivillighetssektoren.

Anna har flere års erfaring fra 10 frivillige organisasjoner i Afrika, England og Norge, og jobber nå som prosjektkoordinator på internasjonale prosjekter som omhandler antibiotika resistens på Universitetet i Oslo.

Ingrid Zakariassen

Ingrid Zakariassen

Mentor

Ingrid har vært styreleder i Young Crew fra 2017 til 2019/2020, og fungerer i dag som en mentor for nåværende styre.

Ingrid har master i samfunnsøkonomi, og arbeider i Accenture, avdeling for helse og offentlig sektor. Hun har opparbeidet seg ekspertise i analyse, utrednings-arbeid, prosess- og økonomistyring, og har bransjeerfaring fra helse og offentlig sektor, og finanssektoren.