Møt Røde Kors og hør om deres prosjektgjennomføringer!

Er du nysgjerrig på hvordan prosjekter gjennomføres i verdens største humanitære organisasjon?

Espen Østvold Rølla gir oss innblikk i hvordan Røde Kors gjennomfører sin eprosjketer. Han vil trekke frem prosjekter om digital frivillighet og innføringen av “Mitt Røde Kors”, Røde Kors mot 2020/2030, og hvordan Røde Kors organiserer seg for best å møte framtidens utfordringer.

Du får også treffe mange av deres unge prosjketledere!

Onsdag 30. oktober kl 17-19 arrangerer Young Crew et møte hvor prosjektleder Espen Østvold Rølla med flere vil fortelle om og fra prosjekter i Røde Kors.

Espen Østvold Rølla har vært prosjektleder for Røde Kors de siste fem årene, med prosjekter som 150 års-jubileet, TV-aksjonen, juleinnsamling, ledersamlinger m.m.

Møtet holdes i Hausmannsgate 7.

Det blir enkel servering. Det er derfor viktig at du melder deg på slik vi vet hvor mange som kommer. Påmelding kan gjøres via www.prosjektledelse.org eller ved å sende en mail til  post@prosjektledelse.org

Frist for påmelding er 28 oktober.

Hvem er Røde Kors?

Røde Kors er en organisasjon vi alle har et forhold til. De hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Deres frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.

Her får vi del i deres “indre” prosjektliv, som kanskje ikke er så godt kjent..

Hvem er Young Crew?

IPMA Young Crew Norge er et nettverk for alle personer under 35 år, som har interesse for prosjektledelse.

Vårt mål er å skape et nettverk, både mellom likesinnede og til erfarne prosjektledere i NFP, Norsk Forening for Prosjektledelse, som vi er en undergruppe av.

Medlemskap koster kr 200,- pr år.

Se www.prosjektledelse.org Young Crew

.

X