Foredragsholdere

Gevinstrealisering 31.08

Erling S. Andersen er professor emeritus i prosjektledelse ved Handelshøyskolen BI. Han har skrevet flere bøker om prosjektledelse. Hans bok “Prosjektledelse – et organisasjonsperspektiv” kommer i ny utgave i august. Her er gevinstrealiseringen gitt en sentral plass.

Rune Åsprang er direktør for produkt- og tjenesteutvikling og en del av RiksTV ledergruppe. Rune har lang erfaring med TV-bransjen, han jobbet tidligere i Get som ansvarlig for TV i produktavdelingen fra 2014 til 2017 og før det flere år som strategirådgiver i det norske konsulentselskapet BEKK, der han var faglig ansvarlig for selskapets rådgivningstjenester innenfor digital strategi, digital kundebetjening og forretningsutvikling.

Tobias Falkberger er Agile Organisational Coach og en del av RiksTV ledergruppe. Tobias har vært i RiksTV siden 2014 og vært ledende i endringen av måten hele RiksTV jobber og er organisert på. Tobias har ti års erfaring med å bygge, lede, coache og jobbe i smidige team. Han har tidligere jobbet som seniorkonsulent i Capra Consulting.

Tom-Tom Erik Isaksen er produktleder, Norge hos Telia, en telekomleverandør. Han leder avdelingen Division X hos Telia, som skaper neste generasjons konsepter innen Telias forretningsområder.

Jan-Henrik Gundelsby er sjefsingeniør og CTO i Knowit Objectnet. Han har 20 års erfaring med å bygge ting på JVM. De siste par årene har han arbeidet iherdig med DevOps, Microservices og storskala smidig utvikling i Oslo Kommune.

Thomas Malt er sjefsingeniør og løsningsarkitekt i Knowit Objectnet. Han hare 18 års erfaring som arkitekt, utvikler, smidig coach, CTO og teknologidirektør. Han har ledet flere transformasjonsprosesser, utviklingsavdelinger og fasilitert vellykkede produktlanseringer i organisasjoner som NRK, Fronter og Redpill Linpro.

X