Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Personlige medlemmer | Norsk Forening for Prosjektledelse

Personlig medlemskap

Medlemskap for de som jobber som prosjektledere og/eller som prosjektmedlemmer i prosjekter og ønsker faglig påfyll, samt et nasjonalt og internasjonalt nettverk.
I medlemskapet inngår magasinet Prosjektledelse med 4 utgivelser pr. år, medlemsmøter, rabatt på sertifisering, kurs, konferanser etc.

Medlemsavgift kr. 750,- per år.

Young Crew / studentmedlemmer

Medlemskap for de som  er yngre prosjektledere/prosjektledere in spe, under 35 år. I medlemskapet inngår magasinet Prosjektledelse med 4 utgivelser pr. år, medlemsmøter, rabatt på kurs, konferanser etc.

Medlemsavgift kr. 200,- per år.

Honnørmedlemskap

Medlemskap for de som har gått av med pensjon, men som likevel ønsker å holde kontakt med fagmiljøet. I medlemskapet inngår magasinet Prosjektledelse med 4 utgivelser pr. år, medlemsmøter, rabatt på kurs, konferanser etc.

Medlemsavgift kr. 200,- per år.

Inngår i Bedriftsmedlemskap

Dersom din bedrift er bedriftsmedlem, og du er en av de som inngår i medlemskapet, kan du registrere opplysninger om deg her.

X