Gevinstrealisering

may, 2018

25may08:3011:00GevinstrealiseringFokus på verdiskapning i investeringsprosjketer - mer enn et fokus på gevinstrealisering

Event Details

Gevinstrealisering er et tema vi ønsker å belyse fra flere vinkler, og gjennom en serie temamøter. Denne gangen tar vi for oss påstanden om at fokus på verdiskapning i investeringsprosjekter er mer enn et fokus på gevinstrealisering. “Hva da?” spør du sikkert. Akkurat det får du svar på ved å delta! Meld deg på og ta gjerne med en kollega.

Hvordan kan et fokus på verdiskapning bidra til bedre prosjektgjennomføring, og til større mulighet for prosjekt-suksess og gevinstrealisering?

 

Innleder: dr. Morten Duesund, Evry AS

 

Vi vil få høre om prosjekter som har hatt fokus på verdiskapning, og prosjekter som ikke har hatt det.. sett i sammenheng med de funn Morten har gjort gjennom sin doktoravhandling.

 

Del 1: Presentasjon av avhandling og funn

Del 2: Gjennomgang av case’er fra reelle prosjekter

 

Morten er prosjekt- og programleder, og er både Prince2/ITPP og MSP sertifisert. Han har nettopp avsluttet et dobbel-grads program ved Skema Business School, hvor han har tatt en MBA i Prosjekt og Programledelse, og nylig forsvart sin doktoravhandling om verdifokus i offentlige investerings-prosjekter.

For sin doktoravhandling har Morten blant annet studert resultatet av konseptfasen, og KS1 vurderingen, av 29 norske investeringsprosjekter, samt gjort en case-study av 8 investeringsprosjekter, inklusive prosjekter utført i utviklingsland.

Morten har over 20 års erfaring som prosjektleder både i offentlig og privat sektor.

 

 

Time

(Friday) 08:30 - 11:00

Location

Oslo, Sodexos lokaler, Dr. Maudsgate 15, 1. etasje (via kantinen)

RSVP to event

YesNo

Make sure to RSVP to this amazing event!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X